Fodbold

Hent pressemedelelsen her (66.7 Kb)

se flere billeder under Fodboldafdelingens fotoalum her...

 
FCM spillere på besøg i AIF/KKIK Fodbold
 

Onsdag den 12. oktober var der gang i den på kunstgræsbanen i Frederiks. Via FCM Klubsamarbejdet var det lykkedes Alhedens IF og KKIK at få besøg af 3 fodboldspillere fra FCM: Rilwan Hassan, Mads Olsen og Sebastian B. Nielsen.

 

AIF/KKIK fodbold havde med U13 træner Rene´Sørensen som tovholder, arrangeret fælles træning med 60 børne- og ungdomsspillere. Det nye i denne træning var, at det var FC Midtjyllands superliga- og akademispillere der forestod træningen. 

De spændte fodbolddrenge og - piger stod meget forventningsfulde klar kl. 17.00. Snakken gik livligt inden - hvem kommer? hvem kommer?

Til stor glæde for de fremmødte AIF/KKIK spillere havde FCM sendt superligaspiller Rilwan Hassan, samt de to akademi spillere Mads Olsen og Sebastian B. Nielsen en tur til banerne ved Alhede-hallerne.

 

AIF/KKIK U13 træner Rene´ Sørensen udtaler: "Det var tydeligt at se hvordan vores ungdomspillere var topmotiveret til denne dag. Alle ville gerne gøre et godt indtryk på de professionelle superligaspillere. Der var begejstring, koncentration og masser af energi i børnene."

 

Det blev trænet en masse nye tekniske øvelser. Det hele blev afsluttet med en fælles kamp på kunstgræsbanen i Frederiks, hvor også de 3 FCM spillere deltog og vejledte.  

Som afslutning på dagen var det tid til autografskrivning, ”selfies”, diverse spørgsmål, samt frugt fra Dagli Brugsen i Frederiks.

 

 

En stor tak til FC Midtjylland, Rilwan, Mads og Sebastian for en fantastisk oplevelse, som drengene og pigerne vil huske længe.

 

 

Venlig hilsen

Anders Bertel

AIF

 


 

Hent ovenstående plakat i PDF her... (0.7 Mb)

Træningstider efterår 2016 (16.9 Kb)
Træningstider kunstgræs (74.1 Kb)


 
Tirsdag den 15. marts 2016

Fælles pressemeddelelse fra KKIK og AIF fodbold
 

KKIK og AIF sammen om fastholde lokalområdets børn og unge i fodbold.
KKIK og AIF sætter fokus på sundhed og trivsel blandt de lokale unge og ønsker at fastholde dem i fodbold.
Det skal Brande-Cup 2016 med støtte på kr. 10.000 fra DBU´s Ungdomsfond hjælpe med.
 
I alt har 34 klubber i landet modtaget hver 10.000 kr. fra DBU´s Ungdomsfond til en aktivitet, som skal fastholde børne- og ungdomsspillere. AIF/KKIK er udvalgt ud af et skarpt ansøgerfelt på 112 klubber.
De første forberedelser til sommerens fælles fodboldcamp er i fuld gang. De to børne- og ungdomsafdelinger i KKIK og AIF står bag dette initiativ omkring at skabe en ny tradition for alle børne- og ungdom spillere - drenge og piger i lokalområdet.
Klubberne har lagt sig fast på, at turen skal gå til Brande Cup, der finder sted fra torsdag den 30. juni til søndag den 3. juli 2016.
Med tildelingen fra DBU´s Ungdomsfond vil klubberne kunne holde spillernes egenbetaling på et niveau, hvor alle spillere vil få mulighed for at deltage.
 
Fodboldformand i AIF - Anders Bertel udtaler:
”Vi skal ikke bare spille en masse fodbold, men også sove i telt, hygge, lege, grine, og alt muligt andet, der hører med til det at være på tur sammen. Oplevelser vi vil kunne mindes og glædes over resten af livet. ”
Fodboldformand i KKIK Brian Dohn tilføjer:
”Vi håber, at vi vil være rigtig mange spillere, trænere og ledere fra KKIK og AIF, der bakker op om det nye initiativ - og på den måde være med til at skabe en ny tradition, som gør, at vi fremover vil komme til at stå endnu stærkere end vi gør i dag. ”
 

Ansvarlig for sommercup 2016 fra KKIK og AIF´s fodboldafdelinger:

Næstformand i AIF: Poul Erik Clausen - 21244065
 
Formand KKIK fodbold – Brian Dohn – 40801786
 
Formand AIF fodbold – Anders Bertel - 41719525

 

  

Alhedens Idrætsforening | Trehusevej 7 - Frederiks | 7470 Karup J