Fodbold

Tirsdag den 15. marts 2016

Fælles pressemeddelelse fra KKIK og AIF fodbold
 

KKIK og AIF sammen om fastholde lokalområdets børn og unge i fodbold.
KKIK og AIF sætter fokus på sundhed og trivsel blandt de lokale unge og ønsker at fastholde dem i fodbold.
Det skal Brande-Cup 2016 med støtte på kr. 10.000 fra DBU´s Ungdomsfond hjælpe med.
 
I alt har 34 klubber i landet modtaget hver 10.000 kr. fra DBU´s Ungdomsfond til en aktivitet, som skal fastholde børne- og ungdomsspillere. AIF/KKIK er udvalgt ud af et skarpt ansøgerfelt på 112 klubber.
De første forberedelser til sommerens fælles fodboldcamp er i fuld gang. De to børne- og ungdomsafdelinger i KKIK og AIF står bag dette initiativ omkring at skabe en ny tradition for alle børne- og ungdom spillere - drenge og piger i lokalområdet.
Klubberne har lagt sig fast på, at turen skal gå til Brande Cup, der finder sted fra torsdag den 30. juni til søndag den 3. juli 2016.
Med tildelingen fra DBU´s Ungdomsfond vil klubberne kunne holde spillernes egenbetaling på et niveau, hvor alle spillere vil få mulighed for at deltage.
 
Fodboldformand i AIF - Anders Bertel udtaler:
”Vi skal ikke bare spille en masse fodbold, men også sove i telt, hygge, lege, grine, og alt muligt andet, der hører med til det at være på tur sammen. Oplevelser vi vil kunne mindes og glædes over resten af livet. ”
Fodboldformand i KKIK Brian Dohn tilføjer:
”Vi håber, at vi vil være rigtig mange spillere, trænere og ledere fra KKIK og AIF, der bakker op om det nye initiativ - og på den måde være med til at skabe en ny tradition, som gør, at vi fremover vil komme til at stå endnu stærkere end vi gør i dag. ”
 

Ansvarlig for sommercup 2016 fra KKIK og AIF´s fodboldafdelinger:

Næstformand i AIF: Poul Erik Clausen - 21244065
 
Formand KKIK fodbold – Brian Dohn – 40801786
 
Formand AIF fodbold – Anders Bertel - 41719525

 

 
Hent ovenstående oversigt her... (0.7 Mb)


  

Alhedens Idrætsforening | Trehusevej 7 - Frederiks | 7470 Karup J